Fi dels cursos de Català i d’Empoderament per a dones migrades

El curs d’alfabetització en català per a persones nouvingudes ha comptat amb un grup de 10 dones d’origen magrebí nouvingudes al barri que han après a parlar i escriure en català per poder-se comunicar i fer-se entendre. S’ha creat un grup molt unit amb moltes ganes d’aprendre.

L’últim dia de classe han celebrat el final de curs amb un berenar amb plats cuinats per elles mateixes, ball i l’entrega d’un diploma acreditatiu del curs realitzat.

Per altra banda el curs d’empoderament per a dones migrades, format per mares de l’Escola Muntanya del Drac, també va celebrar el fi de curs. En l’acte de tancament de la formació les van acompanyar els seus fills i filles, la Rosa Garcia del PDC, la directora del centre Eva Selga i la integradora social Noelia Gómez.

L’Eva i la Noelia van dedicar unes paraules molt emotives: destacaren el coratge i esforç per aprendre, per ajudar-se i les van animar a continuar formant-se. També els van agrair que s’haguessin apropat a l’escola i participessin en les activitats organitzades pel centre.

En aquest acte les alumnes van explicar que per a elles el curs havia estat molt important perquè havien pogut aprendre la llengua catalana, conèixer i estimar el seu barri i la seva ciutat, en definitiva per participar en la vida pública com a ciutadanes.