El Xup col·loca la primera pedra veïnal de la nova residència per a la gent gran

Un centenar llarg de persones han participat a la jornada reivindicativa, que ha inclòs cercavila i dinar popular, organitzada pel moviment veïnal i popular.

El barri del Xup de Manresa va fer sentir la seva veu per reivindicar la construcció d’una residència 100% pública per a gent gran. L’acte, que va aplegar més d’un centenar de persones, va tenir tres parts: parlaments de representants de sis associacions i plataformes; cercavila reivindicativa i col·locació de la primera pedra simbòlica a tocar dels terrenys que s’han cedit per fer-hi l’equipament; i una arrossada popular a la pista poliesportiva.

A banda de tots els actes, la jornada ha servit també per homenatjar Vizcaíno, compromès amb l'Associació de Veïns del barri des de la seva creació, ara fa gairebé 50 anys.