El Xup torna a gaudir de les Festes d’Estiu


El passat dissabte 10 de juliol el Xup va tornar a gaudir de les festes del barri després que l’any passat no es poguessin celebrar per la pandèmia de la covid-19. 

Precisament per la situació sanitària, enguany les festes es reduïren i s’adaptaren per complir amb totes les mesures de seguretat. Per aquest motiu es portaren a terme dins el recinte del Camp de Futbol del barri. 

Els actes van començar pel matí amb un partit de futbol dels veterans del Club Futbol Pare Ignasi Puig i van continuar a la tarda amb animació infantil i una festa de l’espuma. Cap al vespre la banda de Sant Joan de Vilatorrada Niño Remedio y sus compadres varen portar al Xup l’energia de la rumba fusionada amb altres estil com ara el rock i finalment un discjòquei posà música per acabar la vetllada festiva del barri. 

Des de l’Associació de Veïns i Veïnes i la Comissió de Joves volem donar les gràcies a tothom que ha col·laborat en les festes del barri. 

Tots i totes, FEM BARRI!