Qui som?

Associació de Veïns i Veïnes del Xup

L’associació de veïns i veïnes és una entitat territorial sense ànim de lucre, formada per veïns i veïnes del barri del Xup de Manresa que treballem de forma voluntària per millorar la qualitat del barri. Intervenim, proposem i reivindiquem a fi d’organitzar i defensar els interessos col.lectius, promovent el desenvolupament humà i ciutadà des de la proximitat i les relacions de veïnatge. Any de creació: 1973

Adreça: Grup Pare Ignasi Puig – Local 3-4  08241 Manresa

Telèfon: 93 875 47 05

Correu: aavvxup@gmail.com

Facebook  |  Instagram

 

Pla de Desenvolupament Comunitari

El Pla de Desenvolupament Comunitari (PDC) del Xup és un programa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, que actualment promou l’Ajuntament de Manresa i que es desplega a través de la cooperativa de treball sense afany de lucre i d’iniciativa social, L’Arada Creativitat Social, SCCL.

El PDC s’enfoca  en la creació de projectes amb beneficis comunitaris al barri, tant a nivell social, cultural com ocupacional. Les actuacions que ja realitza van orientades a oferir respostes col•lectives als processos de reforç de l’associacionisme i la creació de nous projectes associatius al barri, la cohesió  i integració social, com a la co-responsabilitat col•lectiva en la millora del barri. Ho fa a través del foment del treball en xarxa entre entitats i  persones del barri i de l’entorn del Xup, iniciant o reforçant projectes existents, que busquen la participació de tots i totes.

Telèfon: 93 872 97 09

Correu: pdcxupmanresa@larada.coop

Facebook