S’inicien els tallers de criança

El passat dijous 17 de novembre van iniciar els tallers de criança de 0-3 anys al Casal Cívic del Xup. L’activitat pretén ser un espai de trobada per a les famílies en el qual els menuts puguin interactuar amb altres infants i jugar.

Per altra banda els pares, mares, avis i cuidadors poden compartir una estona distesa on xerrar sobre temes de criança a la primera infància.

L’espai està acompanyat per la psicòloga i terapeuta familiar Eva Moreno que dóna suport a les famílies durant l’espai de trobada. Durant la primera sessió dels tallers, gratuïts i oberts a tothom, tots els dijous a les 9:30, es van poder presentar i manifestar temes d’interès tals com l’alimentació, ús de pantalles, bronquiolitis, etc.

A les següents sessions se seguirà compartint i treballant amb els interessos del grup per créixer plegats.