Continuen les xerrades en família

Seguint amb el cicle de xerrades en família, que es porta a terme a l’Escola Muntanya del Drac amb totes les famílies de l’escola que estiguin interessades en formar-se en aspectes de criança en positiu. 

Aquest mes es va tractar el tema del límits, la formadora, l’Eva Moreno psicòloga i terapeuta familiar va explicar quins tipus de famílies hi havien i com utilitzar els límits i les normes en comptes de recorre als càstigs i els crits. Les famílies han participat de forma activa i s’han acabat parlant d’altres temes que preocupaven a les famílies com l’alimentació o l’organització de les rutines diàries.

Les xerrades en família s’emmarquen dins el projecte Èxit Escolar al Xup promogut per l’Associació de Veïns, coordinat pel PDC i amb la col·laboració de l’escola Muntanya del Drac i Serveis Socials. Aquest projecte rep suport econòmic de la conselleria de la Generalitat de Catalunya de Drets socials.