S’inicia el cicle de tallers sobre educació i criança conscient

El passat dimarts 18 d’octubre vam iniciar el cicle de tallers sobre educació i criança conscient a l’Escola Muntanya del Drac. Aquests tallers pretenen oferir un espai de debat i formació per a les famílies assistents.

En aquest primer taller es va tractar la importància de la comunicació com a eina bàsica de connexió i respecte. També es van compartir diverses situacions quotidianes on aquesta comunicació pot afectar en la nostra criança i es van oferir eines per poder mantenir una comunicació conscient.

El pròxim taller serà el dimarts 15 de novembre a les 9.30h a l’Escola Muntanya del Drac i estarà dedicat a com posar límits a casa sense castigar.

Els tallers són gratuïts i oberts a totes les famílies de l’escola que vulguin assistir-hi.