Festa d’Estiu del Xup

Aquest any varen ser les primeres festes de la nova junta de l’Associació de Veïns.

Estem molt contents de com van anar les festes, amb la novetat de “La Batalla de Peñas” el divendres 15 de juliol, on vam ser-hi 110 persones fent jocs d’aigua per tot el centre del barri. El divendres també van tocar els nostres amics del “Quinto Carajillo” i els teloners “Subversions amb Seppuku” i després una mica de DJ per acabar de finalitzar la nit “Jove” de la Festa Major.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El dissabte 16 va començar amb el Torneig d’Escacs, una activitat recuperada d’anteriors festes majors que feia molts anys que s’havia deixat de fer. Es va constatar que el barri torna a gaudir jugant a escacs. A continuació es va realitzar el vermut popular i alguns jocs de “La Batalla de Peñas”. Cap al migdia un dinar popular amb un jo pongo i cap a les 16:30 el partit de veterans al Camp de Fútbol, a més a més, mitja hora després, a la plaça de la cúpula, l’espuma, correaigua y gimcana de nens i nenes. Cap al vespre Botifarrada popular i el pregó, acabant la nit amb l’orquestra Sabor Sabor per ballar i baixar el sopar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Diumenge 17 al matí començava amb el torneig de petanca al Camp de Fútbol. Cap a l’hora de dinar la paellada popular a la pista i per acabar l’espectacle de la Carla Show i el Toni Torres.

Això va ser lo que va donar de si la festa major, molt agraïts a tots vosaltres que vàreu fer-ho possible, esperem que us agradessin les festes i que l’any que ve segurament seran millors perquè tots junts empenyent pel nostre barri ningú ens podrà parar, cap amunt!

Associació de Veïns i Veïnes del Xup