Publiquem un nou número de la revista veïnal “El Xup al dia!”

El barri del Xup, gràcies a l’impuls de l’AVV i el PDC i la col·laboració del conjunt del teixit associatiu i comunitari del barri, publica un nou número de la revista veïnal: “El Xup al dia!”.

En aquest 18è número, volem destacar el desenvolupament de nous projectes per la millora del barri, la importància de les lluites veïnals d’ahir i d’avui o l’assoliment, per fi, del Batxillerat de cara el curs vinent. Tot això i tota l’actualitat de les entitats i serveis del barri, a la nostra revista veïnal.

Com sempre, trobareu la revista en paper als equipaments i comerços del barri. Així mateix, també podeu consultar-la al següent enllaç: http://www.barridelxup.cat/wp-content/uploads/2022/04/XUP-Abril-2022_Baixa.pdf

Gràcies a tothom i esperem que us agradi,

Fem barri!