El barri del Xup aconsegueix l’aprovació per unanimitat de la mocions per la reobertura del dispensari mèdic i la futura residència pública

Al ple municipal d’ahir dijous, 23 de desembre, es varen aprovar per unanimitat de tots els grups municipals les dues mocions defensades per l'Associació de Veïns del Xup i la Plataforma en Defensa de les Pensions Públiques i els Drets de la Gent Gran.

En primer lloc, la moció relativa a la reobertura del dispensari mèdic, tancat des del març del 2020, es va presentar a través de Fem Manresa i fou defensada al ple per la membre de la junta de l’AVV, Carla Samaniego. Després del debat, que va incloure una esmena presentada pel govern, tots els grups municipals van arribar a un acord i la proposició es va aprovar per unanimitat.

Per altra banda, la moció per una millora de serveis a les persones grans, va ser presentada per tots els grups a petició de l’AVV i la Plataforma en Defensa de les Pensions Públiques i els Drets de la Gent Gran. El punt principal de la proposició va ser la petició al Departament de Drets Socials de la Generalitat perquè construeixi una nova residència de 90 places públiques al barri del Xup. La moció va ser defensada per Mercè Soldevila, per part de la plataforma, i per Adel El Kart, en nom de l’AVV, i va ser aprovada per unanimitat.