Exitosa Caminada Popular del Xup

Aquest diumenge, 14 de novembre, l'Associació de Veïns/es del Xup, dins el marc del projecte Xup Riera Viva ha promogut una nova caminada popular per l'entorn natural del barri.

La ubicació privilegiada del Xup permet accedir a diverses rutes de l'Anella Verda i d’aquesta manera un centenar de veïns i veïnes del barri s'han animat a sortir de bon matí i realitzar un recorregut circular que els ha portat fins al Gorg Blau i la Torre Lluvià. A l'arribada a la pista poliesportiva del barri han fet un most per a carregar forces i xerrar animadament amb veïns, amics i familiars que no es veien fa anys.

La nova junta es consolida i reprèn activitats apreciades pel veïnat. L'entitat vol agrair la bona rebuda de l'activitat i el suport i companyonia dels veïns i veïnes.