El barri del Xup participa en la IVa edició dels Reconeixements Veïnals de la CONFAVC

Aquest dimarts, 16 de novembre, es va celebrar la 4arta Jornada dels (Re)coneixements Veïnals al Casal del Pou de la Figuera de Barcelona​.​ U​n​a iniciativa que cada dos anys la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC) dóna a lluites i projectes comunitaris, promoguts per entitats veïnals, i que aporten benestar als barris. Enguany s’han presentat 8 projectes comunitaris i 8 lluites veïnals amb una gran varietat territorial: de Badalona, Sabadell, Sant Boi de Llobregat, Tarragona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa (Barri del Xup), Lleida, Barcelona, Arenys de Mar i Santa Coloma de Gramenet.

L’Associació de Veïns i Veïnes del Xup va presentar en la categoria de Lluita Veïnal, la reivindicació  “Per la Residència Pública del Xup, per la gent gran de Manresa!”, la campanya reivindicativa del moviment popular organitzat del barri del Xup i de la ciutat de Manresa per assolir una residència geriàtrica 100% pública al barri del Xup.

Malgrat no ser una candidatura premiada, l’AVV resta satisfeta de la seva participació, tant per la visualització a nivell català d’aquesta reivindicació local, així com per la coneixença i encontre amb la multitud de lluites veïnals que es donen arreu del país.

Gràcies CONFAVC!