Vacunació dels veïns del barri del Xup

La campanya de vacunació grip 2021 al barri del Xup, portada a terme el dia 4 de novembre, va tenir gran èxit de concurrència. Es van vacunar de la grip un total de 70 persones.

L’Agència de Salut Pública de Catalunya va fer coincidir l’inici de la campanya de vacunació grip estacional amb la campanya de vacunació tercera dosi o dosi de reforç contra la COVID-19. La condició per rebre aquesta dosi de reforç és què hagi passat un temps de 6 mesos des de la segona dosi de vacuna anticovid-19 rebuda. El mateix dia van ser vacunades contra la covid-19, un total de 48 persones.

En resum, 47 persones van coincidir en rebre el mateix dia les dues vacunes.

Les infermeres del CAP Sant Andreu de la Fundació Althaia agraïm la disponibilitat de l’espai per vacunar als veïns del barri del Xup en el local de la seva Associació.

També aprofitem per recordar què la campanya de vacunació grip i la campanya de vacunació contra la COVID-19 segueix activa i les persones poden trucar al CAP per programar la vacunació, què es fa cada setmana, divendres de les 9H a les 12.30H a l’edifici Anònima, situat al carrer Lluçà de Manresa.

La pandèmia de la covid-19 segueix viva i és necessari frenar la cadena de contagis amb les mesures de protecció (mascareta facial – rentat de mans freqüent – distància social – ventilació espais tancats), i la vacunació anticovid-19 a partir de 12 anys d’edat.

Infermera CAP Sant Andreu de Manresa de la Fundació Althaia

Pilar Puig